Wilt u eens kennismaken? Maak een afspraak

Blog

Wij geloven in het delen van kennis. Kennis die uw bedrijf kansen biedt en vooruit helpt. Op onze blog schrijven wij regelmatig  over alle belangrijke zaken en ontwikkelingen in de accountancy en fiscale wereld.


De toekomst van Wansink & Partner

25 april 2018 - Judith Vreman
Elke ondernemer zal op zijn pad steeds weer voor nieuwe uitdagingen en kansen staan. Zo ook Wansink & Partner!   Lees meer >

Wansink & Partner

Blijf op de hoogte! Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe blogs? Meldt u dan direct aan voor onze nieuwsbrief.

Een nieuwe fiets aanschaffen. Zakelijk of privé?

13 juli 2017 - Judith Vreman
Er zijn plenty ondernemers die zich afvragen of ze die ene snelle fiets, waarmee ze zo graag de Tour zouden rijden, zakelijk kunnen aanschaffen. Cool! Maar, is een fiets op kosten van de zaak wel verstandig? Is het niet beter om een fiets privé aan te schaffen en dan een kilometervergoeding te berekenen over je zakelijke kilometers? Wat het voordeligst is heeft voornamelijk met de aanschafprijs van de betreffende fiets te maken, uiteraard in combinatie met het percentage dat je de fiets zakelijk gebruikt. Lees verder »
Wansink & Partner

Spotcap. On the spot een zakelijke lening?

04 juli 2017 - Thijs Wansink
Wij hebben inmiddels aardig wat financieringsvormen voorbij zien komen. Uiteraard werkt Wansink & Partner bij financieringsaanvragen nauw samen met de banken. Daarnaast doen we regelmatig zaken met alternatieve geldverstrekkers zoals Geld voor Elkaar, Debiteurenbeurs.nl en Qredits. De doorlooptijd bij deze aanbieders is doorgaans een stuk korter dan bij de reguliere banken. Maar binnen 24 uur je financiering rond? Dat is ook nieuw voor ons. Tijd om wat research te doen naar Spotcap! Lees verder »
Wansink & Partner

Verkeersboete en de werkkostenregeling

28 juni 2017 - Marc Elsman
Regelmatig krijgen wij de vraag van een werkgever "hoe om te gaan met verkeersboetes?". In deze handreiking, geschreven door het Forum Salaris van de Belastingdienst, lees je de fiscale gevolgen van het wel of niet verhalen van een verkeersboete op een werknemer.  Lees verder »
Wansink & Partner

Declareren on the go!

01 mei 2017 - René Schneider
We attenderen je graag op een nieuwe, aantrekkelijke èn veilige manier om al je zakelijke declaraties te verwerken. Zoals je van Wansink & Partner gewend bent, zoeken we steeds naar nieuwe tijdbesparende tools zodat jij meer tijd krijgt om te doen waar jij goed in bent, ondernemen.  Lees verder »
Wansink & Partner

Aruba, gateway naar (Zuid) - Amerika

20 april 2017 - Thijs Wansink
Mede door het razendsnelle internet lijkt onze wereld steeds kleiner te worden. Maar ben jij, met jouw Nederlandse onderneming klaar voor een avontuur voorbij de Atlantische Oceaan? Beheers je de talen, ben je goed genoeg op de hoogte van lokale wetgeving en heersende cultuur om de wereldmarkt te betreden? Natuurlijk biedt ons world wide web plenty mogelijkheden om onszelf te informeren en kunnen we communiceren met wie we maar willen. Maar er is meer nodig om je buitenlandavontuur succesvol te laten zijn! Lees verder »
Wansink & Partner
Wilt u eens kennismaken? Maak een afspraak