De toekomst van Wansink & Partner

25 april 2018 - Judith Vreman Delen

Elke ondernemer zal op zijn pad steeds weer voor nieuwe uitdagingen en kansen staan. Zo ook Wansink & Partner!

 

Thijs Wansink draagt na 10 jaar dagelijkse leiding over  

Na ruim 10 jaar met volle overgave zich te hebben ingezet voor ons bedrijf is voor Thijs Wansink nu het moment een andere uitdaging en kans vol overgave aan te gaan. Thijs zal per 1 juni 2018 geen deel meer uitmaken van de dagelijkse leiding van Wansink & Partner.  

 
Behoud en betrokkenheid Thijs-factor 

Gaat Thijs dan helemaal weg? Nee, zeker niet. Thijs blijft verbonden aan Wansink & Partner; als klankbord voor het team én voor het blijven delen van zijn kennis en kunde voor onze opdrachtgevers. 

 

Wat verandert er voor mij als klant?  

Voor een aantal klanten verandert het vaste aanspreekpunt binnen onze organisatie. Bij veel klanten heeft echter afgelopen tijd al een geleidelijke overdracht plaatsgevonden. Verder blijft Wansink & Partner hetzelfde. 

 
Wie neemt de rol van Thijs waar? 

Judith Vreman, de compagnon waarmee Thijs samen Wansink & Partner én zijn klanten heeft gebracht waar ze nu staan, neemt de dagelijkse leiding van Thijs over.  
 

Wat blijft is een professioneel, gedreven en kundig team W&P-ers 

Verder verandert er niets. Met ons team zorgen wij er nog steeds voor dat het financiële inzicht up-to-date gehouden wordt, dat aangiften correct en tijdig worden verzorgd en dat er plannen gemaakt worden voor de toekomst. 

Wij gaan deze nieuwe uitdaging vol enthousiasme aan. 

 

Bekroning op Thijs’ vertrek: een nieuw jasje 

Binnenkort zullen we de identiteit en ambitie van Wansink & Partner uiten in een nieuwe (huis)stijl en merkuitstraling. Thijs hierover: “Wat zou ik het gaaf vinden als ‘afscheidscadeautje’ dat het team van Wansink & Partner binnenkort een jasje draagt dat uitstraalt waar ze voor staan en waar ze voor gaan. Medio 2018 zal de nieuwe stijl zijn doorgevoerd in alle uitingen en zullen we er ook verrassende uitingen aan toevoegen.  

 

Vragen of felicitaties? 

Schroom niet om contact met ons op te nemen. Sterker nog, we horen graag van je!  


2669 keer bekeken | Geplaatst in: Wansink & Partner
 E-mail
    Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte! Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe blogs? Meldt u dan direct aan voor onze nieuwsbrief.

Judith Vreman

Judith Vreman – (aan) Drijvende kracht van Wansink & Partner

Samen met Bert is Judith verantwoordelijk voor de fiscale afdeling. Zij zorgt ervoor dat uw onderneming altijd de juiste aangifte doet. Ze zet graag de puntjes…

Bekijk mijn profiel ›

Wilt u eens kennismaken? Maak een afspraak

Schrijf een reactie

Wilt u eens kennismaken? Maak een afspraak