Wilt u eens kennismaken? Maak een afspraak

Beginfase

U hebt een fantastisch idee voor een eigen bedrijf, u wilt graag eigen baas zijn of misschien wilt u wel starten omdat u maar moeilijk aan werk komt. Wij zien verschillende redenen waarom mensen een eigen onderneming starten. En het is een flinke uitdaging, want veel starters redden het niet. Voor veel mensen is het starten van een eigen bedrijf daarom een flinke stap, die niet geheel zonder risico is. U wilt alles dus graag goed voor elkaar hebben voordat u start met een eigen onderneming. Hoe zorgt u er voor dat uw eigen bedrijf slaagt?


De beste ingrediënten om uw eigen bedrijf te laten slagen zijn:

 

 

“Uw partner voor de lange termijn” 
"Dichtbij, persoonlijk en betrouwbaar"

Wansink & Partner helpt u graag op weg. Wij helpen u niet alleen met een goede basis voor uw administratie, maar we schakelen ook graag een van onze partners in om u goed te adviseren. Waar gaat u bijvoorbeeld een investeerder vinden voor u eigen bedrijf? Of hoe zorgt u er voor dat u voor uw eigen onderneming een krediet krijgt bij de bank? Onze partners staan net als wij voor u klaar, om van uw eigen bedrijf een succes te maken.


Waar helpen we u mee?

“Uw partner voor de lange termijn” 

“Vooruit kijken naar de toekomst om doelen te behalen”

Wij zijn benieuwd naar uw plannen

Wilt u graag meer weten? Wij maken graag kennis met u en zijn benieuwd naar uw idee voor een eigen bedrijf. Maak een afspraak bij een van onze kantoren via 0546 - 58 83 70 of mail naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

Wilt u eens kennismaken? Maak een afspraak

“Vooruit kijken naar de toekomst om doelen te behalen”

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven?
Meld u nu aan

Laat ons u terugbellen

Wilt u graag worden teruggebeld?
Bel mij terug