Wilt u eens kennismaken? Maak een afspraak

Groei en uitbreiding

Het gaat goed met uw bedrijf. Het is tijd voor de tweede stap: groei en uitbreiding. U wilt meer uit uw bedrijf halen. Welke stappen moet u zetten en waar moet u aan denken om uw bedrijf verder te laten groeien? Een probleem met groeiende bedrijven is dat ze zichzelf kapot kunnen groeien. U maakt bijvoorbeeld eerst veel meer kosten, dan dat u verdient. Hoe zorgt u ervoor dat u voldoende liquiditeit in uw onderneming houdt? U hebt een goed plan nodig. Waar wilt u staan over 5 jaar? En op welke manier(en) kunt u groeien met uw bedrijf?


• Omzetgroei

Bedrijven die willen groeien, willen meer omzet . Om dit te kunnen realiseren is het handig om met een benchmark goed in kaart te brengen hoe uw onderneming ervoor staat ten opzichte van uw concurrenten. Welke kansen zijn er? Kunt u producten gaan exporteren naar het buitenland? Of is internationaal zaken doen iets voor uw bedrijf? Hoe kunt u slim investeren en in aanmerking komen voor investeringsaftrek? En als u meer winst maakt, hoe gaat u dit dan bestempelen?

 

“Uw partner voor de lange termijn” "Dichtbij, persoonlijk en betrouwbaar"

 

• Belastingen bij groei en uitbreiding

De belastingen moet u goed in de gaten houden  wanneer u gaat groeien en uitbreiden. Hebt u nog wel recht op bepaalde toeslagen? In welk tijdvak doet u uw belastingaangifte en welke gevolgen heeft dit? Wat zijn de gevolgen voor de Directeur Groot Aandeelhouder (DGA) bij groei en uitbreiding?
 

• Financiële planning

Hoe zien uw geldstromen er uit? Zijn uw financiën op orde? Hebt u extra financiële ruimte of kunt u die creëren voor als het tijdelijk minder gaat met uw bedrijf? Hoe kunt u de risico’s goed afdekken? Of hoe gaat u om met schulden en betalingsregelingen? Met een goede financiële planning houdt u rekening met deze factoren.
 

• Personeelsmanagement

U hebt waarschijnlijk ook behoefte aan (nieuw) personeel wanneer uw bedrijf groeit. Waar moet u aan denken wanneer u personeel aanneemt? Met welke personeelskosten krijgt u te maken? Is het verstandig om te gaan werken met flexibele arbeidskrachten? Wij helpen u hierbij graag om de juiste keuze te maken.

“Uw partner voor de lange termijn” 
“Vooruit kijken naar de toekomst om doelen te behalen”

Op weg naar groei en uitbreiding

Uw bedrijven laten groeien en uitbreiden gaat niet vanzelf. U hebt iemand nodig die met u mee denkt. Wansink & Partner zorgt er graag voor dat uw bedrijf zijn doelen kan realiseren. Wilt u meer weten? Maak dan een afspraak. Neem contact met ons op.

Wilt u eens kennismaken? Maak een afspraak
“Vooruit kijken naar de toekomst om doelen te behalen”

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven?
Meld u nu aan

Laat ons u terugbellen

Wilt u graag worden teruggebeld?
Bel mij terug