Wilt u eens kennismaken? Maak een afspraak

Belastingen

Als groeiende onderneming zijn belastingen een belangrijk aandachtspunt. Door goed met uw belastingen om te gaan, kunt u uw bedrijf financieel gezond houden en blijven groeien. Wansink & Partner heeft ervaren fiscalisten in huis die uw belasting tot in de puntjes goed regelen. Precies wat u nodig hebt bij de groei van uw bedrijf.


Financiële administratie

Op basis van uw financiële administratie, kan Wansink & Partner u goed adviseren als het gaat om belastingen. Is het belastingtechnisch bijvoorbeeld handig om bepaalde investeringen te doen? Komt u in aanmerking voor bepaalde investeringsaftrekken? En moet u de voorlopige aanslag IB of VPB mogelijk aanpassen? Daarnaast kan het verstandig zijn om tijdvak  waarin u belastingaangifte doet te wijzigen.

“Samen de meest ideale oplossing vinden” 
"Dichtbij, persoonlijk en betrouwbaar"

Belastingen privé

Naast dat u als ondernemer te maken heeft met belastingen, kijken we ook welke invloed uw onderneming heeft op uw privé situatie. Ontvangt u bijvoorbeeld nog toeslagen? Het kan zijn dat als uw bedrijf groeit, u hier niet langer recht op hebt. Dit houden we scherp voor u in de gaten. We willen niet dat u straks op eens veel geld moet terug betalen, omdat u onterecht toeslagen hebt ontvangen.
 

Eenmanszaken in groei

Bent u een eenmanszaak? En wilt u personeel aannemen? U moet dan een andere rechtsvorm kiezen. De keuze die u hier in maakt is van invloed op uw belastingen. Wanneer u bijvoorbeeld uw eenmanszaak wijzigt in een BV, ontvangt u niet langer winst uit onderneming, maar bent u Directeur Groot Aandeelhouder (DGA) en ontvangt een salaris waarover u belastingen betaalt. Wij adviseren u hierover graag.

“Samen de meest ideale oplossing vinden” 

“Uw probleem is onze uitdaging”

Meer weten over belastingen?

Bij Wansink & Partner vinden we het belangrijk dat u uw werk kunt blijven uitvoeren en u zich niet druk hoeft te maken over belastingzaken. Wij geven u graag dat stukje rust. Wilt u meer weten over belastingen? Maak een afspraak met één van onze fiscale specialisten. Neem contact met ons op via telefoonnummer 0546 – 58 83 70 of mail naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken).

Wilt u eens kennismaken? Maak een afspraak

“Uw probleem is onze uitdaging”

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven?
Meld u nu aan

Laat ons u terugbellen

Wilt u graag worden teruggebeld?
Bel mij terug