Wilt u eens kennismaken? Maak een afspraak

Het roer om

Het gaat minder goed met uw bedrijf. U verliest klanten en moet hard werken om de onderneming draaiende te houden. In zo’n fase van overleven is het goed om kritisch te kijken naar uw administratie. Is deze goed op orde? Waar kunt u kosten besparen? Wat is er voor nodig om uw onderneming weer op de rit te krijgen?


Financiële planning

Op basis van een financiële planning kunnen wij kijken waar u geld kunt besparen. Met een benchmark kijken we of er wellicht andere markten (tijdelijk) interessant voor uw bedrijf zijn om de crisis door te komen. We houden uw administratie scherp in de gaten. Daarnaast helpen we u met het maken van een investeringsplanning, waarbij we ook rekening houden met investeringsaftrekken. Dit is zeker voor bedrijven in een overlevingsmodus interessant.

“Vooruit kijken naar de toekomst om doelen te behalen”


"Financiële zaken moeten voor iedereen toegankelijk en behapbaar zijn"

Personele verandering

Soms kan het niet anders. U moet afscheid nemen van personeel om uw onderneming in stand te blijven houden. Waar moet u allemaal rekening mee houden als het zover komt? Is uw personeelsmanagement op orde? Welke afspraken heeft u met het personeel gemaakt? En is het echt nodig of kunnen medewerkers ook andere werkzaamheden gaan verrichten? Zijn flexibele arbeidskrachten eventueel iets voor uw bedrijf? 
 

Reorganisatie

Wanneer bedrijven alle zeilen moeten bijtrekken, betekent dit vaak ook een reorganisatie. Vaak is dit noodzakelijk om een faillissement te voorkomen. Met een reorganisatie kijken we in welke kosten u kunt snijden, of uw boekhouding op orde is en op welke manier u bepaalde processen kunt herstructureren.
 

Belastingen

Wanneer we u helpen om uw onderneming helpen om te overleven kijken we ook goed naar belastingen. Hebt u privé misschien (weer) recht op bepaalde toeslagen? Hebt u op tijd aangifte gedaan? Of moet u in één keer veel geld aan de belasting terug betalen? Kunt u in aanmerking komen voor bepaalde aftrekposten? Wij proberen u zo goed mogelijk te ondersteunen.

“Vooruit kijken naar de toekomst om doelen te behalen”
“Uw probleem is onze uitdaging”

Gooi het roer om

Wansink & Partner doet er alles aan om uw onderneming er weer boven op te helpen. Indien nodig, schakelen wij graag één van onze partners voor u in wanneer het voorbij ons specialisme gaat. Wilt u graag uw onderneming weer op de rit krijgen? Neem dan contact met ons op.

Wilt u eens kennismaken? Maak een afspraak
“Uw probleem is onze uitdaging”

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven?
Meld u nu aan

Laat ons u terugbellen

Wilt u graag worden teruggebeld?
Bel mij terug