Wilt u eens kennismaken? Maak een afspraak

Belastingen

Het is een kwestie van overleven voor uw bedrijf. U moet harder werken om dezelfde omzet te halen als voorgaande jaren. U hebt al moeite om uw schulden af te lossen en daar bovenop komt ook nog eens de belastingdienst aan wie u nog veel geld verschuldigd bent. U hebt misschien al een tijd geen belastingaangifte gedaan, waardoor het bedrag wat u aan de belastingdienst moet betalen enorm is opgelopen. Wat moet u allemaal weten over belastingen wanneer het slecht gaat met uw bedrijf? Hoe kunt u uw schuld aan de belastingdienst terug betalen en voorkomt u dat u in een faillissement terecht komt?


Schulden aflossen bij belasting

In het meest extreme geval, zijn uw schulden bij de belastingdienst zo opgelopen dat uw onderneming niet kan blijven bestaan als u dit bedrag in een keer moet aflossen. Om uw onderneming weer op het goede pad te krijgen, kijken we eerst wat u allemaal open hebt staan bij de belastingdienst. Na dit in kaart te hebben gebracht, kijken we hoeveel financiële middelen u hebt op dit moment en de komende perioden. Op basis hiervan kunnen we samen met u bepalen:

  • Wat u maximaal ineens kunt aflossen?

  • Hoeveel kunt u per termijn (maand) betalen?


Met die insteek gaan we voor u naar de belastingdienst en proberen we afspraken te maken om uw schulden in termijnen af te lossen.

“Uw partner voor de lange termijn” "Mensen met elkaar verbinden door partnerschap"

Ervaren fiscalisten

U hebt mensen nodig die weten hoe de belastingdienst werkt en u verder kunnen helpen met het aflossen van uw schulden bij de belastingdienst. Wansink & Partner heeft ervaren fiscalisten in huis die u kunnen adviseren en begeleiden bij uw belastingaangiften en betalingen. Wij hebben al veel klanten succesvol begeleid.

“Uw partner voor de lange termijn” 

“Samen de meest ideale oplossing vinden” 

Meer weten over belastingen?

Wilt u meer weten over wat Wansink & Partner voor u kan betekenen? Onze fiscalisten gaan graag met u in gesprek. Neem wat van uw stress weg en maak een afspraak. Neemt contact met ons op via 0546 - 58 83 70 of mail naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken).

Wilt u eens kennismaken? Maak een afspraak

“Samen de meest ideale oplossing vinden” 

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven?
Meld u nu aan

Laat ons u terugbellen

Wilt u graag worden teruggebeld?
Bel mij terug