Wilt u eens kennismaken? Maak een afspraak

Financiële planning

Het gaat niet (meer) zo goed met uw onderneming. U raakt grote klanten kwijt en u hebt grote moeite om de crisis door te komen. Of het kan zijn dat uw onderneming meer uitgaven dan inkomsten heeft, waardoor u de verplichtingen van uw onderneming niet meer kunt betalen. Dit zijn vervelende situaties. Als ondernemer met een hart voor de zaak, wilt u niets liever dan uw onderneming er weer bovenop helpen. U wilt voorkomen dat u personeel moet ontslaan of zelf in faillissement terecht komt.  Maar wat is er voor nodig om uw onderneming weer in het gareel te krijgen? En wat kan Wansink & partner voor u betekenen op dit gebied?.


Ondersteuning bij uw financiële planning

Om goed inzicht te hebben in de prestaties van uw bedrijf, kunnen we uw bedrijf door middel van een benchmark meten aan andere bedrijven in uw branche. Hoe presteert u ten opzichte van uw concurrenten? En is er misschien nog een markt waar u zich op kunt richten? Verder kijken wij naar u financiële administratie. Is dit goed op orde? En zo ja, in welke kosten kunt u snijden? Welke (overbodige) uitgaven kunt u wegstrepen?

“Vooruit kijken naar de toekomst om doelen te behalen”"Mensen met elkaar verbinden door partnerschap"

U komt er waarschijnlijk niet onder uit om toch bepaalde investeringen te doen. Wij helpen u met het maken van een goede investeringsplanning en kijken daarnaast of bepaalde investeringsaftrekken wellicht interessant zijn voor uw onderneming. Wij proberen u zo goed mogelijk te ondersteunen bij uw financiële planning.

“Vooruit kijken naar de toekomst om doelen te behalen”

“Uw probleem is onze uitdaging”

Financiële planning voor uw bedrijf

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw financiële zaken? Wilt u dat iemand goed kijkt naar uw administratie en u helpt om uw onderneming er weer boven op te helpen? Maak een afspraak met één van onze specialisten. Wij gaan graag persoonlijk met u gesprek. Neem contact op via telefoon 0546 – 588370 of mail naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken).

Wilt u eens kennismaken? Maak een afspraak

“Uw probleem is onze uitdaging”

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven?
Meld u nu aan

Laat ons u terugbellen

Wilt u graag worden teruggebeld?
Bel mij terug