Wilt u eens kennismaken? Maak een afspraak

Reorganisatie

Het gaat minder goed met uw bedrijf. U moet bijvoorbeeld meer opdrachten doen om dezelfde omzet binnen te halen. Vaste klanten lopen weg en het wordt steeds lastiger om nieuwe te vinden. Kortom, u moet alle zeilen bijtrekken om uw onderneming overeind te houden. Hebt u al van alles geprobeerd, maar lijkt het er nog niet beter op te gaan? Wansink & Partner ondersteunt en begeleidt u zo goed mogelijk bij het reorganiseren van uw organisatie. Wij kijken onder andere naar:


Interesse in de ondernemer

Daarnaast zijn wij erg geïnteresseerd in de ondernemer zelf. Waar wilt u naar toe? Welk doel hebt u? En hoe gaat u daar naar toe? Wilt u een grote onderneming zijn of kunt u ook zonder personeel? En als u personeel wilt houden, hoeveel hebt u dan nodig? En welke kwaliteit moet het personeel bezitten? Het zijn vragen waarover we graag met u in gesprek gaan.

“Uw probleem is onze uitdaging”"Meer rust en gevoel van controle over uw financiële huishouding"

Begeleiding bij uw reorganisatie

Een reorganisatie is voor veel ondernemers lastig. Het kan lastig zijn om bepaalde keuzes te maken in het snijden van de kosten, het herinrichtingen van uw administratie en/of het ontslaan van personeel. Wansink & Partner geeft begeleiding aan bedrijven die willen reorganiseren. Een buitenstaander kan u vaak beter inzicht geven in welke kosten voor u echt noodzakelijk zijn. Bij Wansink & Partner hebben we maar één doel: er voor zorgen dat u onderneming kan blijven bestaan.

“Uw probleem is onze uitdaging”

“Uw partner voor de lange termijn” 

Afspraak maken?

Wilt u uw onderneming er weer boven op helpen? Maak een afspraak met ons. Wij dragen graag ons steentje bij. Maak een afspraak. Neem contact met ons via telefoon 0546 – 588370 of mail naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken).

Wilt u eens kennismaken? Maak een afspraak

“Uw partner voor de lange termijn” 

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven?
Meld u nu aan

Laat ons u terugbellen

Wilt u graag worden teruggebeld?
Bel mij terug