Kies een categorie

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven?
Meld u nu aan

Laat ons u terugbellen

Wilt u graag worden teruggebeld?
Bel mij terug
Wilt u eens kennismaken? Maak een afspraak

(Her)structurering

U hebt een prachtig idee, maar u weet niet hoe u dit administratief optimaal moet inrichten en welke fiscale gevolgen dit heeft. Welke rechtsvorm levert de beste bescherming en de minste fiscale belasting op? U kunt bijvoorbeeld denken aan samenwerkingsverbanden op basis van coöperatie, splitsing van assurantie-werkzaamheden in provisie en advies of van uurtje factuurtje naar vaste prijzen. Hoe kunt u de herstructurering administratief, fiscaal en juridisch goed inkleden?


De andere kant van (her)structurering


Een andere reden om te kiezen voor een (her)structurering is dat het een gigantische zooi  is in de financiële administratie . Geldstromen lijken te zijn verdwenen. Fiscale afdrachten  zijn niet gedaan, of niet goed gedaan. De bank begint te vragen om de cijfers. Debiteuren hoeven echt niet te betalen. En crediteuren kunnen best even wachten op hun centen.

“Samen de meest ideale oplossing vinden” "Meer rust en gevoel van controle over uw financiële huishouding"

Kortom: het hele overzicht is kwijt. In een korte periode, op basis van veel kennis en kunde, wilt u de administratie weer vlot trekken. Hoe kunt u weer een goede administratieve  organisatie en interne beheersing opzetten? Waarbij ook de nodige risico’s worden geïdentificeerd en opgelost? Mogelijke risico’s waar u tegen aan kunt lopen zijn:

 

  • Arbeidsrechtelijk (het ontbreken van contracten met

    personeelsleden)

  • Salarisadministratie (vakantiedagen/verlofuren niet (goed)

    bijgehouden)

  • Btw verschillen

  • Kasgelden

  • Fraude

Wansink & Partner helpt u eventueel samen met specialisten om deze problemen op te lossen.

“Samen de meest ideale oplossing vinden” 

“Uw probleem is onze uitdaging”

Wilt u herstructureren?

Hebt u dat goede idee? Of wilt u juist de hele administratie weer op orde brengen met een herstructurering? Wij zien vaak dat het doel wel duidelijk is, maar de kennis ontbreekt om dit administratief, fiscaal en juridisch goed in te kleden. Wansink & Partner kan u hierin goed ondersteunen. Hierbij is ons doel altijd dat de eindoplossing voor u en uw onderneming beheersbaar is. Maak een afspraak op één van onze kantoren. Bel met telefoon 0546 – 588370 of mail naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken).

Wilt u eens kennismaken? Maak een afspraak

“Uw probleem is onze uitdaging”

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven?
Meld u nu aan

Laat ons u terugbellen

Wilt u graag worden teruggebeld?
Bel mij terug