Kies een categorie

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven?
Meld u nu aan

Laat ons u terugbellen

Wilt u graag worden teruggebeld?
Bel mij terug
Wilt u eens kennismaken? Maak een afspraak

Overdracht

U bent gevraagd een bedrijf over te nemen. Of u wilt graag een ander bedrijf overnemen. Welke stappen moet u dan zetten voordat u daadwerkelijk kunt overgaan tot overdracht? Bij een overdracht gaat het vaak om het identificeren van de kritische punten. Zit er rek in de prijs? Of in de tijd? En zitten er lijken in de kast? Daarnaast gaat u kijken in hoeverre u de overdracht kunt financieren. Hebt u voldoende financiële middelen om het bedrijf over te nemen? Hoe realistisch is de overname? En is het de investering wel waard?


Financiëring bij overdracht

U wilt graag weten of het realistisch is om het bedrijf over te nemen. Bij Wansink & Partner gaan we voor u grondig te werk. Is de overname financierbaar? Wil de verkopende partij meefinancieren? Het kan voorkomen dat er een prestatieplicht vast zit aan de overname. Is dit voor u haalbaar? En welke juridische structuren waren er binnen de organisatie en gaan in de toekomst gebruikt worden? Hoe veel commerciële waarde heeft de onderneming? En welke machten zijn er naast de directie? Als u het bedrijf overneemt, krijgt u naast een arbeidsbeloning dan ook nog een beloning voor het risico of niet? En hoe wordt er fiscaal omgegaan met de verkoop? Het zijn vragen die u goed moet onderzoeken voordat u daadwerkelijk het bedrijf gaat overnemen. Wij zoeken dit graag voor u uit.

“Uw probleem is onze uitdaging”"Meer rust en gevoel van controle over uw financiële huishouding"

Advies bij overdracht

Wij testen voor u de (financiële)grenzen van de onderneming. Wanneer is de onderneming rendabel? En waar liggen de valkuilen? Een overdracht heeft betrekking op verschillende vakgebieden. Wij benaderen de casus vanuit de fiscale en accountancy/administratieve achtergrond.

“Uw probleem is onze uitdaging”

“Uw partner voor de lange termijn” 

Voor de overige specialismen betrekken wij hierin onze partners. Op die manier kunt u een weloverwogen beslissing nemen. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op via telefoon 0546 – 588370 of mail naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken).

Wilt u eens kennismaken? Maak een afspraak

“Uw partner voor de lange termijn” 

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven?
Meld u nu aan

Laat ons u terugbellen

Wilt u graag worden teruggebeld?
Bel mij terug