Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven?
Meld u nu aan

Laat ons u terugbellen

Wilt u graag worden teruggebeld?
Bel mij terug
Wilt u eens kennismaken? Maak een afspraak

Over ons

Hoe mooi is het om een ondernemer te ondersteunen om zijn doel te bereiken. Om een bijdrage te leveren aan het realiseren van een droom en deze ook uit te zien komen. Of het nu gaat om die ene nieuwe grote klant die graag zijn omzet wil vergroten of die ene klant die gaat voor het positieve beoordelingsresultaat van de klanten. Elke ondernemer verdient de juiste begeleiding en ondersteuning bij behalen van hun doel. En daar doen wij het voor. Partner in het behalen van uw doelen.

Om uw doelen te bereiken hebt u een duidelijk en effectief meetsysteem nodig: uw (financiële) administratie. Een betrouwbaar systeem voor uw interne beheersing, die u helpt om snel en zo gunstig mogelijk uw (fiscale) verplichtingen van nu en in de toekomst te voorzien en te voldoen.


Visie op partnerschap

 

Hoe vaak komt u wel niet een naam met ‘& partner’ tegen? Vaak staat de toevoeging partner(s) voor alle andere eigenaren binnen het bedrijf. Bij Wansink & Partner hebben we net even een andere visie op het woord partner(s). Wij zijn van mening dat elke klant én leverancier én relatie een partner is. Maar ook onze medewerkers, de overheid en de maatschappij zien wij als partner. Gezamelijke leveren deze een onderscheidende bijdrage in de dienstverlening aan onze klanten.


Partner van maatschappij

Wansink & Partner werkt graag mee aan maatschappelijke projecten. We besteden bijvoorbeeld veel tijd aan het opleiden van mensen die arbeidsgehandicapte status hebben of net zijn geïmmigreerd. Daarnaast is Wansink & Partner jaarlijks te vinden op de Slingerbeurs .


Partner van de overheid

De belastingdienst is natuurlijk de instantie waar wij het meest mee samenwerken. Een goede relatie met de belastingdienst is van groot belang voor het goed functioneren van ons kantoor en het ondersteunen van onze klanten. Daarnaast zijn er ook andere overheidsinstanties die informatie verstrekken die interessant zijn voor ondernemers. Net als bepaalde faciliteiten waar ondernemers gebruik van kunnen maken. Wij informeren voor de ondernemer naar de mogelijkheden.


Partner van leverancier

We helpen mee met het ontwikkelen van diverse software systemen binnen de branche. We denken mee over hoe systemen geoptimaliseerd kunnen worden voor onze klanten. Hiervoor draaien we mee met pilots.


Partner van medewerkers

Binnen Wansink & Partner is veel aandacht voor onze medewerkers. We stimuleren medewerkers om te groeien en te ontwikkelen en zijn erg betrokken met elkaar. Daarnaast bieden we medewerkers een uitgebreid pensioen en sociaal stelsel en werken we graag mee aan stages.

Wilt u eens kennismaken? Maak een afspraak