Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven?
Meld u nu aan

Laat ons u terugbellen

Wilt u graag worden teruggebeld?
Bel mij terug
Wilt u eens kennismaken? Maak een afspraak

Judith Vreman

Belastingadviseur

Judith Vreman – (aan) Drijvende kracht van Wansink & Partner

Samen met Bert is Judith verantwoordelijk voor de fiscale afdeling. Zij zorgt ervoor dat uw onderneming altijd de juiste aangifte doet. Ze zet graag de puntjes op de ‘i’. Naast de juiste aangifte is het ook belangrijk dat u de juiste aanslag krijgt van de belastingdienst. Ook dit wordt voor u gecontroleerd en indien nodig aangepast door Judith. In tegenstelling tot precisie met cijfers is ze in haar vrije tijd graag bezig met kliederen met verf.

Het leuke van haar werk vindt Judith dat elke dag anders is: “Het leuke van mijn functie is dat elke dag anders verloopt. Anders dan ik in mijn agenda gepland heb, maar ook anders omdat ik steeds weer nieuwe uitdagingen krijg. Deze afwisseling werkt voor mij erg motiverend. Daarnaast is het ontzettend leuk wanneer je ondernemers en particulieren kunt ondersteunen met vragen en belastingaangiftes.”


De risico’s van een stamrecht bv

22 mei 2013 - Judith Vreman

Hebt u een ontslagvergoeding in een stamrecht bv gestort? Of heeft u een stamrecht bv waarin u pensioen hebt gespaard? Een stamrecht bv is een veel gebruikte constructie, waarbij u pas belasting betaalt wanneer u (pensioen)uitkeringen gaat ontvangen vanuit uw bv. Op deze wijze hoeft u niet direct, wanneer u uw ontslagvergunning ontvangt, belasting te betalen. Toch is deze constructie niet geheel zonder risico’s. Wat zijn de valkuilen? En hoe voorkomt u dat u alsnog 52% belasting plus 20% revisierente betaalt over het complete bedrag van de ontslagvergoeding?

Lees meer >

Controle belastingdienst op btw-schulden

27 juni 2013 - Judith Vreman

De belastingdienst is per 1 juni begonnen met het uitvoeren van extra controles op openstaande btw-schulden. De eerste berichten omtrent navorderingen met boetes zijn al verzonden. De openstaande schulden hebben meestal betrekking op voorgaande boekjaren en staan vermeld in de aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. Hebt u nog openstaande btw-schulden? Met een suppletieaangifte kon u deze schulden bekend maken bij de belastingdienst. Hoe kunt u controleren of u de suppletieaangifte hebt gedaan? En hoe kunt u een hoge boete voorkomen?

Lees meer >
Wilt u eens kennismaken? Maak een afspraak

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven?
Meld u nu aan

Laat ons u terugbellen

Wilt u graag worden teruggebeld?
Bel mij terug